Rengasrikkoturva

Rengasmarket Rengasrikkoturva antaa sinulle lisäturvaa rengasrikkotilanteessa.

Palvelu aktivoituu tapauksessa, jossa auton rengas vioittuu siten, ettei autolla voi ajaa. Palvelu kattaa joko renkaanvaihdon paikan päällä tai tilapäisen paikkauksen auton omalla renkaan korjaussarjalla. Palvelu ei kata itse tuotetta (renkaita) eikä rengasrikkotapahtuman jälkeisiä asennustöitä.

Tarkoituksena on, että auton hinaustapauksissa se viedään pääsääntöisesti Rengasmarketliikkeeseen tai toissijaisesti muuhun Continentalia myyvään liikkeeseen, mikäli ne eivät sijaitse selkeästi kauempana (yli 10 km) kuin jokin muu korjaukseen tai uuden renkaan asentamiseen kykenevä liike. Palvelu on voimassa Suomessa ja siihen voidaan liittää korkeintaan 3500 kg painavia ajoneuvoja (henkilö- ja pakettiautot). Palvelu ei kata ajoneuvoon kytkettyä perävaunua tai vastaavaa. Palvelu on saatavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Rengasmarket Rengasrikkoturvan numero on 09 374 77 550.

Palvelu on voimassa 12 kuukautta rekisteröitymisestä.

Rekisteröidy tästä

Edellytykset ja rajoitukset

Palvelu edellyttää asiakkaan rekisteröitymistä Rengasmarket Rengasrikkoturvaan etukäteenosoitteessa www.rengasmarket.fi kahden (2) viikon kuluessa renkaiden ostopäivästä.

Asiakkaan tulee tällöin rekisteröityessään antaa Rengasmarket Rengasrikkoturvan edellyttämät, palvelua varten tarvittavat tiedot. Palvelu on voimassa heti kun asiakas saanut vahvistuksen rekisteröitymisestään sähköpostiinsa. Asiakas vastaa rekisteröitymistietojen oikeellisuudesta. Palvelu on ajoneuvokohtainen ja on voimassa Suomessa. Palvelu kattaa ainoastaan puhelinumeron 09 374 77 550 kautta soitetut avunpyynnöt. Rengasmarket Rengasrikkoturva ei korvaa asiakkaan muuta kautta tilaamia hinaus tai avustuspalveluita.

Rengasmarket Rengasrikkoturva-palvelukeskusta miehittää kielitaitoinen, suomea, ruotsia ja englantia puhuva autopalvelutapausten hoitoon perehtynyt henkilökunta.

Jos rengas vaurioituu – apu on jo lähellä. Soita: 09 374 77 550!

Ostaessasi Rengasmarket-liikkeestä Continental, Gislaved, Matador, Barum tai Viking rengassarjan (4kpl) saat Rengasmarket rengasrikkoturvan 12 kuukaudeksi.